Kontakt

Press "Enter" to skip to content

BIMINI TENDE

MODEL AL 4s

Bimini Tende izradjujemo od aluminijumskih i poliranih prohromskih cevi precnika od 22 do 25mm


MODEL AL-3

MODEL AL 3

Model AL 3 ima 3 krovna nosača i izrađuje se od poliranih alumini- jumskih cevi prečnika 22mm i debljine zida 2 mm. Pokrivka se izrađuje od kvlitetnog akrilnog materijala. Nosači i zglobovi tende su od PVC-a, otporni na habanje.


MODEL PH 3

MODEL PH 3

Model PH 3 ima 3 krovna nosača i izrađuje se od visoko poliranih Prohromskih cevi inox 316 prečnika 22mm na vaš zahtev izrađujemo i od cevi prečnika 25 i 30mm.Pokrivka se izrađuje od kvalitetnog akrilnog materijala.Nosači i zglobovi tende su od inox-a 316 vrhunskog materijala.


MODEL AL 4s

MODEL AL 4s

Model AL 4s ima 4 krovna nosača i suporte sa jedne strane. Izrađuje se od poliranih aluminijumskih cevi prečnika 22mm i debljine zida 2mm. Pokrivka se izrađuje od kvalitetnog akrilnog materijala. Nosači zglobovi tende su od PVC-a, otporni na habanje.


MODEL PH 4s

MODEL PH 4s

Model PH 4s ima 4 krovna nosača i suporte sa jedne strane.Izrađuje se od visoko poliranih prohromskih cevi inox 316 prečnika 22mm na vaš zahtev izrađujemo i od cevi prečnika 25 i 30mm. Pokrivka se izrađuje od kvalitetnog akrilnog materijala. Nosači i zglobovi tende su od inox-a 316 vrhunskog kvaliteta.

Pin It on Pinterest

Call Now Button